Električni invalidski vozički

Rehapar vam daje mobilnost, ki jo potrebujete z našimi motoriziranimi invalidskimi vozički. Invalidski vozički na baterijski pogon so moderna in privlačna izbira za vse, ki potrebujete pomoč pri gibanju. Na voljo so vam e-vozički različnih velikosti in zmogljivosti glede na vaše potrebe. Lahko izberete lažje ali težje modele z različnimi velikostmi baterij in različnimi dosegi.

Električni invalidski voziček vam daje novo svobodo

Električni invalidski voziček je zelo uporaben pripomoček za invalide, bo pa primeren tudi za ljudmi s poškodbami in drugimi gibalnimi ovirami. Prepustite se moderni tehnologiji. Električni invalidski voziček vas pelje do trgovine, delovnega mesta, pisarne, do parka in še več. Zanesljive baterije zagotavljajo, da bodo vas električni invalidski vozički Rehapar varno pripeljali domov.

Zložljiv invalidski voziček je za tiste, ki potujete daljše razdalje,idealna rešitev

Kadar potujete med kraji bo potrebno vaš invalidski voziček tudi primerno pospraviti. Zato vam nudimo tudi zložljiv invalidski voziček z električnim motorjem. Nič več težkih in okornih vozičkov, ki potrebujejo ogromno prostora. Izkoristite kompaktno zasnovo e-vozička, ki se hitro in priročno zloži. Izberite torej svojega in se oglasite v naši prodajalni!

Prikaz vseh 5 rezultatov