DYNA Bike M3 – Pametno Zložljivo Električno Kolo

900.00950.00

Da bi zadovoljil potrebe mestnih uporabnikov, je e-kolo dizajnirano tako, da je elegantno, enostavno, prenosno in enostavno za uporabo.

Na E-kolo pa Vam zagotavljamo kar 12 – mesečno garancijo!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

SPECIFIKACIJE:

tip vožnje: vožnja na motor
velikost v razstavljnenem stanju: 1260x600x960 mm
velikost ko je kolo zloženo: 640x292x810 mm
neto masa: 15,8 kg
največja hitrost: 23 km/h
doseg: vožnja z motorjem 30-40 km, s pomočjo pedal 40-45 km
motor: enosmerni elektro motor
baterija: 36V – 6,6AH

VSTAVLJENA LITIJ-IONSKA BATERIJA:

Z uporabo tehnologije Tesla in visoko-zmogljivih litij-ionskih baterij, so te baterije majhne, kvalitetne, imajo dolgo življensko dobo, so okolju neškodljive, se ne pregrevajo in se polnijo samo 4-6 ur, zaradi česar so uporabljene tudi za shranjevanje energije v avtomobilski tehnologiji.

Uporabili smo Samsungovo zasnovo litij-ionskih baterij, z nazivno napetostjo 36 V, kapaciteto 7 Ah/9 Ah, standardna kapaciteta pa zagotavlja 30-40 km vožnje na elektriko ali 40-50km pri kolesarjenju, kjer nam pomaga motor. Baterija tehta 2 kg, njene dimenzije pa so 21,2×10,4×7,5 cm in tako je to električno kolo lahko, majhno in zelo priročno.

Kolo ponuja nastavljivi nosilec z USB polnilnikom za mobilni telefon.

Inteligentni visoko-svetleči LED žarometi, ki lahko svetijo do 20LUX-ov, omogočajo nastavitev svetilnosti, glede na zunanje pogoje, kot tudi višino snopa, glede na vožnjo.

Vzdržljivi zobniki, z razmerjem 1:1, ki omogoča hitro vožnjo.

Okvir je narejen iz visoko-zmogljive magnezijive zlitine, zaradi česar je lažji in močnejši.

Ležaji so narejeni iz plastike, ki so jih izdelali v nemčiji, ti ležaji pa ne potrebujejo maziv, so izredno odporni proti obrabi, prahu in umazaniji, kar pomeni nižjo ceno za visoko zmogljivost.

Kolo ima izredno odzivne, mehanske disk zavore, katerim mehanizem omogoča visoko učinkovitost že ob manjšem pritisku. Kolesa pa so visoko-kvalitetna in modelirana iz aluminija.

PDF predstavitev

Dodatne informacije

Teža 15.8 kg
Dimenzije 64 x 29 x 81 cm